Razpis za nakup gozdarske opreme

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo razpis  za naložbe v nakup nove gozdarske mehanizacije, opreme za sečnjo in spravilo lesa ter povečanje ekonomske vrednosti gozda. V ta namen bo na voljo 8 milijonov nepovratnih sredstev. Vloge bo mogoče oddajati v elektronski sistem od 17. 8. do 17. 9. 2020. Za pomoč pri pripravi vloge smo vam z veseljem na voljo v Profi kmetu.

Že nekaj časa odlašate z nakupom novega gozdarskega stroja ali pa morate dokupiti ustrezen priključek, ki bo učinkovito doprinesel k vašemu delu? Kdo lahko kandidira za pridobitev nepovratnih sredstev? Kakšno višino podpore lahko prejmete? Ta in še mnoga druga vprašanja se vam zagotovo postavljajo, mi pa vam pri tem lahko pomagamo. Dolgoletne izkušnje, želja po pomoči kmetom in gozdarjem ter pravi kontakti za pomoč nam omogočajo, da vam bomo lahko pri pripravi vloge pomagali. Obrnete se lahko na naš mail info@profi-kmet.si ali nas pokličete na eno izmed telefonskih številk 040 60 28 28 / 040 68 48 68 / 031 240 577.

Cilj razpisa, ki ga je objavilo pristojno ministrstvo, je uvesti učinkovite in okoljsko sprejemljive tehnologije za posek in spravilo lesa, doseči intenziviranje gospodarjenja z gozdovi, profesionalizacijo dela v gozdovih, zmanjšanje števila delovnih nesreč pri delu v gozdu ter ustvariti nova delovna mesta. Javni razpis je objavljen na tem naslovu.

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.