6 prednosti Stolla

Stoll postavlja merila za inovacije, izkušnje in kakovost. Čelni nakladalniki ponujajo neprekosljivo zanesljivost in uporabniku prijazno izkušnjo kot znamka vodilnih nakladalnikov na trgu. Spoznajte 6 glavnih prednosti, ki jih dobite s Stollom. 

  1. Vrnitev na raven

Stoll omogoča optimalno pozicioniranje stroja s pritiskom na gumb – vse to zahvaljujoč funkciji “vrnitev na raven” (Return-to-Level: RTL). Nadzor ravni RTL podjetja Stol je originalen. Noben drug nivojski nadzo ni pametnejši ali enostavnejši za uporabo. Ker je le pri Stollu nivojski regulator vgrajen neposredno v dvižno roko, kar pomeni, da deluje neodvisno od traktorja in krmilnega sistema. S pritiskom na gumb olajšate svoje delo. Potreben je le pritisk na gumb in ko je stroj nastavljen, se bo z izbirnim nivojem krmiljenja znova in znova vračal v isti položaj. To prihrani čas in potrpljenje. RTL je enostaven za uporabo in deluje mehanično: spustite, prilagodite in pritrdite ročno kolo. Večja nosilnost zaradi tega samodejnega sistema za izravnavo. Funkcija električnega hitrega praznjenja, ki jo je mogoče izbrati, je standardno na voljo pri funkciji Return-to-Level.

2. Najboljša kakovost: drobnozrnato jeklo

Zaradi Stollovih standardov kakovosti so čelni nakladalniki Stoll ProfiLine FZ izdelani iz optimalno drobnozrnatega jekla. Ta lastnost kakovosti je dobra iz treh razlogov: drobnozrnato jeklo zagotavlja največjo stabilnost. Višja je od običajnega jekla Poleg največje stabilnosti je teža čelnega nakladalnika veliko nižja od primerljivih nakladalcev v tem tržnem segmentu. Zmanjšanje teže zmanjša obremenitev sprednje osi traktorja.

3. Najboljši nagibni kot

Stroj je mogoče napolniti do roba – zaradi najboljšega nagibnega kota in fukncije ponovnega zadrževanja. Nič ne pade, ni kapljičnih izgub. Največji nagibni kot meri kar do 69 stopinj. Ekskluzivno in še vedno standardno le pri Stollu je funkcija ponovnega prehoda za ProfiLine FZ. To pomeni, da se nobena obremenitev ne izgubi – enostavna za uporabo, zelo učinkovita. Pri nalaganju je stroj vedno poln – in vse ostane tam, kjer mora biti. Rezultat pa je opazno povečana obremenitev.

4. Edinstven pogonski sistem

Pred več kot 30 leti je Stoll izumil edinstveni pogonski sistem za čelni nakladalnik, ki ga razvija še danes. Sistem, ki se je po vsem svetu izkazal že več kot 200.000x, je zdaj del osnovne opreme čelnega nakladalnika. Postal je nepogrešljiv v vsakdanji uporabi in vam kadar koli pomaga, da posodobite trenutni čelni nakladalnik. Ker za vas inovirajo iz tradicije.

5. Prihranite čas in denar: natančno prileganje

Zaradi izredno visoke kakovosti izdelave imajo vsi čelni nakladalniki Stoll natančno prileganje, ki je pri sestavljanju precej nad povprečjem. Tako prihranite čas, denar in potrpljenje.

6. Najvišji standardi kakovosti: izdelano v Nemčiji

“Made in Germany” je po vsem svetu sinonim za vrhunsko kakovost. Tudi Stoll je v zadnjih desetletjih zavihal rokave, da je ta izraz spremenil v blagovno znamko. Nenehni nadzor kakovost in razvoj izdelkov ter visoka učinkovita vitka proizvodnja pri Stollu zagotavljajo, da je “Made in Germany” pravi pečat kakovosti.

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.