Čeplje 12b, 3305 Vransko, Slovenija

  • sl
  • en

Profi linija FZ / FS

KATALOGI

STOLL –ovi razvojni inženirji so ponovno uspeli s kombinacijo preverjennih tehnik in popolnoma novimi tehničnimi rešitvami izdelati občudovanja vrednem nakladalec. Hitro boste začeli ceniti prednosti mehanskega izravnavanja z Z-kinematik, dodatne funkcije zajemanja in hitrega spuščanja za mnoga dela z vašim traktorjem.

Za pozicioniranje hidravličnih cevi je STOLL prejel najboljše ocene. Vsak centimeter na nakladalniku zagotavlja največjo stopnjo zaupanja. Nameljen je za vse tipe traktorjev.

Novi STOLL čelni nakladalci ROBUST FZ / FS združujejo prednosti, kot so moč, togost, kapacitete dviga in modern dizajn v novem inovavitvem nakladalnem konceptu. Ti nakladalniki vsebujejo funkcionalne in tehnično inteligentne rešitve, ki vam bodo dale zadovoljstvo pri vaši dnevni uporabi v smislu visokih kapacitet in udobnega upravljanja. Nadgradite vaš traktor z novim nakladalcem, v nadaljevanju pa poglejte vaš tip nakladalnika ROBUST FZ / FS.

Vision Solid

stoll-solid-frontlader

KATALOGI

Novi Solid.
Izboljšana učinkovitost.
Novi Solid je odlična kombinacija okusnega oblikovanja in najvišjih tehničnih zahtev. Zakrivljena zasnova se odlično prilega linijam vašega traktorja. Zato, ker vemo, zakaj si ponosen. Ne gre samo za lepo zasnovo, ki vas bo prepričala, temveč tudi očitno razumevanje STOLL-a za potrebe kmetov. Seveda, naš Solid še enkrat zasije z njegovim preizkušenim STOLL-ovim retrakcijskim sistemom. Njegova vitkost in razpoložljivost v posebnih barvah so dodatni poudarki, poleg mnogih drugih.

Compact line FC

KATALOGI

Podjetje STOLL dobavlja traktorske čelne nakladalce tudi za večje traktorje. Izdelani so z visoko kakvostjo. Podjetje STOLL ima za seboj dvajsetletne izkušnje pri proizvodnji čelnih nakladalcev za traktorje do 300 KM. z dobrimi izkušnjami se je razvila tidi serija za kompaktne traktorje od 15 KM do 50 KM . Ne glede ali kmetujete na veliki ali mali kmetiji, je STOLL FC Compact Line nakladalec pravilna izbira.

Originalni STOLL priključki

KATALOGI

V prospektu si poglejte program priključkov za čelne nakladalce z novim programom zajemalk… Imate široko paleto izbora najbolj kvalitetnih pirključkov, ki se lahko ponašajo z funkcionalnostjo, togostjo in obstojnost proti obrabi. Vse to zagotavlja uporaba odličnega materialala – Hihg wear-resistant HARDOX.