bmf-osnovna

BMF

Ustanovitev podjetja OÜ Lisako sega v leto 2001. Od leta 2006 naprej se je naše proizvodno podjetje osredotočilo na izdelavo gozdarskih prikolic in dvigal. Leta 2013 smo začeli svoje produkte prodajati pod blagovno znamko BMF.
Estonija je država, v kateri je polovica ozemlja gozdnih površin. Dolgoletne izkušnje v lokalnem gozdarstvu ustvarijo odlično okolje za oblikovanje in proizvodnjo inovativnih in neizmerno cenjenih gozdarskih prikolic in dvigal.

Uradna stran proizvajalca BMF
www.bmf.ee

stoll-osnovna

STOLL

Vizija podjetja STOLL je razvijati, proizvajati in prodajati Stoll čelne nakladalce za vse vrste traktorje. Del jih prodajo neposredno proizvajalcem traktorjev, večina pa se proda po distribucijskih kanalih po EU in drugod po svetu.

Uradna stran proizvajalca STOLL
www.stoll-germany.com

duoplast

DUO PLAST

DUO Plast je vodilni nemški proizvajalec folije za baliranje. Poleg folije za kmetijski sektor – baliranje proizvaja še industrijske folije, folije za prehrambeno industrijo, sistemske folije ter ostalo.

Uradna stran proizvajalca DUOPLAST
www.duo-plast.de

_Y6I4406

PICHON

Francosko podjetje Pichon je član danske skupine Samson Agro. Specializirano je za proizvodnjo široke palete cistern za gnojevko, trosilcev gnoja in mešal. Osnovna filozofija  podjetja je ponuditi kmetu celovito rešitev z robustnimi in visoko kvalitetnimi izdelki. 

Uradna stran proizvajalca PICHON
www.pichon.com

Uradna stran skupine SAMSON AGRO
www.samson-agro.com/

kuhn

KUHN

KUHN si nenehno prizadeva zagotavljati najboljše stroje, ki so v koraku s spreminjajočimi se potrebami kmetijstva. Podjetje KUHN je predano zagotavljanju vrhunskih izdelkov, rezervnih delov in storitev. 

Uradna stran proizvajalca KUHN  https://www.kuhn.com/en

fliegl-osnovna

FLIEGL

Njihov glavni moto “Wir sind Fliegl” (Mi smo Fliegl) poudarja osrednjo točko podjetja, ki je v današnjem svetu pomembnejša kot kdaj koli prej: kmetje. Fliegl je družinsko podjetje – s strastjo. Tradicija, inovativnost in družinske vrednote že desetletja vodijo podjetje in na ta načela so zelo ponosni. Družinski koncept je jedro poslovanja, saj stoji za prijateljstvo, zaupanje, strast in solidarnost.

Uradna spletna stran proizvajalca FLIEGL

https://fliegl-agrartechnik.de/en

lavrih-osnovna

LAVRIH

Podjetje Lavrih je mlado slovensko podjetje, kjer so specializirani za gorske kmetijske stroje in priključke. Ti so prilagojeni za ekstremne pogoje v hribovitih terenih. Kmetijski stroji, primerni za gorski svet, morajo imeti nižje težišče, določene varnostne sisteme in nekatere druge funkcije, ki jih na ravnih površinah ne potrebujemo.

Uradna spletna stran LAVRIH

https: //lavrih.eu/

KONGSKILDE1

KONGSKILDE

V skupini KONGSKILDE – CNH so se odločili, da bodo sledili travi od pašnika oziroma travnika do hleva. Skozi njihovo obdobje so pridobili veliko znanja in kompetenc, ki so jih povzdignile na enega od evropskih vodilnih proizvajalcev strojev za košnjo in spravilo krme, krmilno mešalnih prikolic ter strojev za talno obdelavo.

Uradna stran proizvajalca KONGSKILDE
www.kongskilde.com

stemplinger-osnovna

STEMPLINGER

Sprednje traktorske hidravlike s kardansko povezavo nemške kakovosti.

Uradna stran proizvajalca STEMPLINGER
www.stemplinger.de

kramp-dobavitelji

KRAMP

Rezervni deli za vso kmetijsko mehanizacijo, največji tehnični trgovec v Evropi za kmetijsko dejavnost.

Uradna stran proizvajalca KRAMP
www.kramp.com

UnsereLogistikBild1

GRANIT

Kvalitetni rezervni deli, oprema za delavnico in kmetijo. Vse na enem mestu, za najzahtevnejše stranke.

Uradna spletna stran GRANIT PARTS

https://www.granit-parts.si/

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.