Čeplje 12b, 3305 Vransko, Slovenija

  • sl
  • en
kongsklide-osnovna

KONGSKILDE

V skupini KONGSKILDE – CNH so se odločili, da bodo sledili travi od pašnika oziroma travnika do hleva. Skozi njihovo obdobje so pridobili veliko znanja in kompetenc, ki so jih povzdignile na enega od evropskih vodilnih proizvajalcev strojev za košnjo in spravilo krme, krmilno mešalnih prikolic ter strojev za talno obdelavo.

Uradna stran proizvajalca KONGSKILDE
www.kongskilde.com

bmf prodajni program

BMF

Ustanovitev podjetja OÜ Lisako sega v leto 2001. Od leta 2006 naprej se je naše proizvodno podjetje osredotočilo na izdelavo gozdarskih prikolic in dvigal. Leta 2013 smo začeli svoje produkte prodajati pod blagovno znamko BMF.
Estonija je država, v kateri je polovica ozemlja gozdnih površin. Dolgoletne izkušnje v lokalnem gozdarstvu ustvarijo odlično okolje za oblikovanje in proizvodnjo inovativnih in neizmerno cenjenih gozdarskih prikolic in dvigal.

Uradna stran proizvajalca BMF
www.bmf.ee

stoll-osnovna

STOLL

Vizija podjetja STOLL je razvijati, proizvajati in prodajati Stoll čelne nakladalce za vse vrste traktorje. Del jih prodajo neposredno proizvajalcem traktorjev, večina pa se proda po distribucijskih kanalih po EU in drugod po svetu.

Uradna stran proizvajalca STOLL
www.stoll-germany.com

duoplast

DUO PLAST

DUO Plast je vodilni nemški proizvajalec folije za baliranje. Poleg folije za kmetijski sektor – baliranje proizvaja še industrijske folije, folije za prehrambeno industrijo, sistemske folije ter ostalo.

Uradna stran proizvajalca DUOPLAST
www.duo-plast.de

stemplinger-osnovna

STEMPLINGER

Sprednje traktorske hidravlike s kardansko povezavo nemške kakovosti.

Uradna stran proizvajalca STEMPLINGER
www.stemplinger.de

kramp-dobavitelji

KRAMP

Rezervni deli za vso kmetijsko mehanizacijo, največji tehnični trgovec v Evropi za kmetijsko dejavnost.

Uradna stran proizvajalca KRAMP
www.kramp.com