PREDSTAVITEV

1 STOŽČASTE KRMILNO MEŠALNE PRIKOLICE

Krmilno mešalne prikolice z enim stožcem na polžasti pogon so najprimernejše za pripravo krme za črede v velikosti od 35 do 100 glav goveda. Volumen 1-stožčastih krmilnih mešalnih prikolic sega od 6,5 do 14 kubičnih metrov in pripravlja homogeno mešanico sena in dodatkov, ter tako zagotavlja enakovredno in stalno kvaliteto krme za vse živali in skozi celoten proces reje. Krmilno mešalne prikolice so lahko opremljene s tekočimi trakovi za eno ali dvostranski izmet krme ter sistemom za odvzem silaže. Razvite so v skladu z najnovejšimi standardi in kot odgovor na današnje in prihodnje potrebe govedorejcev, kot jih izražajo v komunikaciji z dobavitelji kmetijske mehanizacije.

VM-1 S

VM-1 S

VM-1

VM-1

VM-1 B Multi

VM-1-B-Multi

VM-1 B/X

VM-1 BX

2 STOŽČASTE KRMILNO MEŠALNE PRIKOLICE

Dvostožčaste krmilno mešalne prikolice so primerne za uporabo na srenje velikih do velikih kmetijah. Z njimi lahko skrbimo za krmljenje čred velikosti 67 do 150 glav goveda, na voljo so v volumnih od 12 do 21 kubičnih metrov. Na voljo so modeli z ali brez sistema za samodejni odvzem silaže, ter s tekočimi trakovi za izmet krme. Krmilno mešalne prikolice so bile skozi proces načrtovanja in dopolnjevanja temeljito preizkušene v praksi na srednjih in večjih kmetijah po Evropi. Končni izdelki so zaradi procesa izdelave in skrbne izbire materialov izjemno trdni in zanesljivi ter prenesejo pogosto in dolgotrajno uporabo.

VM-2

VM-2 B Multi

VM-2 B/X

VM-2 S

VM-2 SB Multi

VM-2 SB/X

VM-2 S C

3 STOŽČASTE KRMILNO MEŠALNE PRIKOLICE

Krmilno mešalne prikolice s tremi vertikalnimi stožci sodijo med zelo zmogljivo kmetijsko mehanizacijo. Primerne so za oskrbo številčnejših čred, od 115 pa vse do 350 glav živine. Volumen teh večjih krmilno mešalnih prikolic se začenja pri 20 kubičnih metrih, največje izvedbe pa dosegajo 45 kubičnih metrov. Tovrstne krmilno mešalne prikolice zagotavljajo najboljše mešanje krme, po drugi strani pa zagotavljajo dolgotrajno uporabo, saj so izdelane iz visokotrdnega jekla. Zaradi modularne sestave omogočajo tudi popolno prilagajanje zajema in izmeta krme. Modularni koncept omogoča tudi spremembo ali nadgradnjo krmilno mešalne prikolice v primeru spremenjenih potreb, kot so posodobitev hleva ali sprememba številčnosti črede.

VM-3 SB Multi

VM-3 SB/X

VM-3 S C

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.