Francosko podjetje Pichon je član danske skupine Samson Agro. Specializirano je za proizvodnjo široke palete cistern za gnojevko, trosilcev gnoja in mešal. Osnovna filozofija  podjetja je ponuditi kmetu celovito rešitev z robustnimi in visoko kvalitetnimi izdelki. Z izdelki želijo močno in dolgotrajno kmetijsko pridelavo z uporabo organskih gnojil v skladu zakonsko predpisanimi in naravi prijaznimi postopki. Podjetje Pichon je pri izdelavi, prodaji in servisu zavezano določeni  vrednotam in te so. Usmerjenost v kupca, kjer z njihovih zahtev izdelajo in poiščejo optimalno rešitev, ki traja dolgo. Vsi izdelki so robustni in visoko kakovostni in omogočajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Cisterne za gnojevko so na voljo od 3000L pa vse do 30000l kapacitet v različnih izvedbah. S svojo unikatno izvedbo TCI (integrated chasis tanker) cistern, kjer je sod privarjen na podvozje in s tem ponuja najnižje težišče na trgu. Svojo ponudbo cisteren ponujajo v eno, dve in triosnih izvedbah s širokim naborom opreme kjer vsak uporabnik najde kar išče.

Svojo paleto cistern pa Pichon razširja s SV razredom. Cisterne s veliko osnovne opreme in unikatnimi rešitvami izpolnjujejo zahteve vseh uporabnikov.

SV  CISTERNE 

TCI CISTERNE

POLNILNE REŠITVE

RAZDELJEVANJE GNOJEVKE

Trosilniki organskih gnojil prostornine od 10 do 24 kubičnih metrov. Popolnoma pocinkani, kvalitetni materiali in predanost popolnosti zagotavljajo dolgo življenjsko dobo trosilnika. Zaradi svoje zasnove Pichon trosilniki uporabnikom omogočajo trošenje redkejših in gostejših produktov s samo enim strojem. Med naborom enajstih trosilnikov v eno in dvoosni izvedbi, ki zadovoljujejo potrebe tako kmetovalcev na strmih terenih kot tudi izvajalcev strojnih storitev, ki potrebujejo visoko zmogljiv stroj.

TROSILNIKI ORGANSKIH GNOJIL MK

TROSILNE NAPRAVE

Upravljalni sistemi

Mešala in črpalke za gnojevko, izdelane iz visoko kvalitetnih materialov, odpornih proti obrabi v popolnoma cinkanih izvedbah. Mešala z dolžinami od 4,5m do 10,5m s različnimi izvedbami vijakov, ki poskrbijo za kvalitetno mešanje gnojevke. S ponudbo črpalk za gnojevko, gnanih preko traktorskega kardana, omogočajo kvalitetno opravljeno delo v globejših jamah.

B-Mix 50 (5m)

B-Mix 65 (6.5m)

B-Mix 80 (8m)

B-Mix 105 (10.5m)

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.