Demonstracija strojev Pichon in Kongskilde

Podjetje Profi kmet je 8. julija na kmetiji Drole v naselju Slap ob Idrijci pripravilo praktično predstavitev Pichon cisterne za gnojevko in mešala ter Kongskilde (Jf Stoll) krmilno-mešalne prikolice. 

Vabimo vas k ogledu video posnetka s predstavitve, na kateri so si lahko gostje od blizu ogledali delo omenjenih strojev, ki ga je pripravila naša ekipa strokovnjakov. Cisterna za gnojevko Pichon 4050L je namenjena za delo na strmih terenih z nizkimi kolesi. Opremljena je s topom in črpalko s pretokom 6500 l/minuto. Francoski proizvajalec Pichon nudi tudi 5-letno garancijo na sod in šasijo.

Mešalo Pichon B-MIX 50 meri v dolžino 5 metrov in ima propeler v obliki vijaka premera 600 mm. Mešalo ima v celoti pocinkano konstrukcijo s posebej uležano gredjo.

Krmilno-mešalna prikolica VM 8-1SV ima dvoje kotnih vrat. Stroj je opremljen s protiobrabnim jeklom na patentiranem stožcu, ki ima 12 rezil. Za boljši razrez pripomoreta dva noža. Opremljena je z brezžičnim tehtalnim sistemom z dvema terminaloma in širokokotnim kardanom.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo v našem podjetju.

Foto & Video: Miha Capuder

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.