Demonstracija strojev Pichon in Kongskilde

Podjetje Profi kmet je 8. julija na kmetiji Drole v naselju Slap ob Idrijci pripravilo praktično predstavitev Pichon cisterne za gnojevko in mešala ter Kongskilde (Jf Stoll) krmilno-mešalne prikolice. 

Vabimo vas k ogledu video posnetka s predstavitve, na kateri so si lahko gostje od blizu ogledali delo omenjenih strojev, ki ga je pripravila naša ekipa strokovnjakov. Cisterna za gnojevko Pichon 4050L je namenjena za delo na strmih terenih z nizkimi kolesi. Opremljena je s topom in črpalko s pretokom 6500 l/minuto. Francoski proizvajalec Pichon nudi tudi 5-letno garancijo na sod in šasijo.

Mešalo Pichon B-MIX 50 meri v dolžino 5 metrov in ima propeler v obliki vijaka premera 600 mm. Mešalo ima v celoti pocinkano konstrukcijo s posebej uležano gredjo.

Krmilno-mešalna prikolica VM 8-1SV ima dvoje kotnih vrat. Stroj je opremljen s protiobrabnim jeklom na patentiranem stožcu, ki ima 12 rezil. Za boljši razrez pripomoreta dva noža. Opremljena je z brezžičnim tehtalnim sistemom z dvema terminaloma in širokokotnim kardanom.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo v našem podjetju.

Foto & Video: Miha Capuder

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.