Do ugodnejše cisterne za gnojevko s sredstvi iz razpisa

Načrtujete nakup nove cisterne za gnojevko, trosilnikov organskih gnojil ali mešal za gnojevko? Do 3. 8. imate še odlično priložnost, da ob nakupu uveljavljate sredstva iz razpisa Republike Slovenije Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano  – 23. javni razpis za podukrep 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021; Operacija: Naložbe v zmanjšanje emisij toplogrednih plinov iz kmetijstva.

V razpisu so med upravičenimi sredstvi navedeni tudi stroji za gnojenje in najvišje priznane vrednosti za sofinanciranje. V Profi kmetu vam pomagamo z nasvetom, kako uveljavljati sredstva in kako najti primeren stroj za vaše razmere. Smo ponosni dobavitelj francoskega podjetja Pichon, ki je član danske skupine Samson Argo.

Cisterne za gnojevko Pichon so na voljo od 3000L pa vse do 30000l kapacitet v različnih izvedbah. S svojo unikatno izvedbo TCI (integrated chasis tanker) cistern, kjer je sod privarjen na podvozje in s tem ponuja najnižje težišče na trgu. Svojo ponudbo cisteren ponujajo v eno-, dve- in triosnih izvedbah s širokim naborom opreme kjer vsak uporabnik najde kar išče. Svojo paleto cistern pa Pichon razširja s SV razredom. Cisterne s veliko osnovne opreme in unikatnimi rešitvami izpolnjujejo zahteve vseh uporabnikov.

Trosilniki organskih gnojil so prostornine od 10 do 24 kubičnih metrov. So popolnoma pocinkani, kvalitetnih materialov in s predanostjo popolnosti zagotavljajo dolgo življenjsko dobo trosilnika. Zaradi svoje zasnove Pichon trosilniki uporabnikom omogočajo trošenje redkejših in gostejših produktov s samo enim strojem. Med naborom enajstih trosilnikov v eno in dvoosni izvedbi, ki zadovoljujejo potrebe tako kmetovalcev na strmih terenih kot tudi izvajalcev strojnih storitev, ki potrebujejo visoko zmogljiv stroj.

Mešala in črpalke za gnojevko so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, odpornih proti obrabi v popolnoma cinkanih izvedbah. Mešala obstajajo z dolžinami od 4,5 m do 10,5 m z različnimi izvedbami vijakov, ki poskrbijo za kakovostno mešanje gnojevke. S ponudbo črpalk za gnojevko, gnanih preko traktorskega kardana, omogočajo kvalitetno opravljeno delo v globejših jamah.

Za več informacij in pripravo ugodne ponudbe smo vam z veseljem na voljo na spodnjih kontaktih:

           

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.