Informacije in novosti v BMF proizvodnji

Za estonsko podjetje BMF gozdarskih dvigal in prikolic je bilo prvo polletje v 2021 zahtevno in polno izzivov, povezanih s Covidom, zvišanjem cen surovin, zamudami in neuspehom dobaviteljev. A nova proizvodna hala je pripravljena, zato pričakujejo, da bo druga polovica leta v skladu z njihovimi načrti. 

V tem času se lahko vseeno pohvalijo z nekaj tehničnimi novostmi za njihove in naše stranke. Za gozdarski prikolici 12T2 Pro in 14T2 Pro obstaja nova oprema Clambunk. Za 0,27 je po novem možnost za zajemalke. Zaradi pogostega povpraševanja so dodali možnost naročanja daljših cevi. In pa navsedanje, po novem ugodijo tudi povpraševanju po črnih platiščih.

Na trgu je nova prikolica 8T1E, ki bi morala biti cenovno dostopnejša tudi vsem kupcem, ki imajo omejena sredstva za nakup gozdarske prikolice.

Ker so se cene surovin in dobaviteljev občutno povečale, bodo v kratkem pripravili nove izračune za svoje produkte. O tem bomo kmalu obveščeni tudi v Profi kmetu, ki smo vam za ponudbe in vaša vprašanja z veseljem na voljo.

BMF Clambunk 2021

h27 ZAJEMALKA

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.