Kaj vse se je dogajalo na Sejmu Komenda?

Pretekli vikend je bil za Profi kmet d.o.o. deloven, saj smo bili del 29. spomladanskega kmetijsko-obrtnega sejma v Komendi. Kot eden izmed mnogih razstavljavcev smo imeli priložnost predstaviti široko paleto naših izdelkov in storitev, ki so zasnovani za zadovoljevanje potreb sodobnega kmetovanja. V ospredju naše ponudbe so bili izdelki, kot cisterne za gnojevko blagovnih znamk Pichon in Lavrih, traktorski nakladalniki Stoll, gozdarske prikolice in dvigala BMF, senena linija Kuhn, sistemi za nizke izpuste Betec in transportne prikolice Fliegl.


Naš razstavni prostor je ves čas sejma vrvel od obiskovalcev; več sto ljudi je izkoristilo priložnost, da iz prve roke izvedo več o naših izdelkih. Skupaj smo v prijetnem vzdušju in v dobri družbi preživeli tri dni. Čeprav je vreme postreglo s soncem, so bili dnevi hladni, a to ni zmanjšalo našega entuziazma.


Za nas, Profi kmet d.o.o., sejem ni predstavljal zgolj priložnosti za predstavitev naših izdelkov, temveč je bil dragocen čas za srečanja s partnerji, obstoječimi in potencialnimi strankami ter za izmenjavo izkušenj z drugimi razstavljavci. Vsaka interakcija in pogovor na sejmu so priložnosti za učenje in rast, ki jih izjemno cenimo.


Izražamo svojo zahvalo organizatorjem za odlično izvedbo sejma in vsem obiskovalcem, ki so si vzeli čas, da nas obiščejo. Veselimo se prihodnjih priložnosti za srečanje z vami, bodisi na podobnih dogodkih ali prek drugih komunikacijskih kanalov.


Za vse, ki ste morda zamudili sejem ali želite ponovno doživeti nekatere trenutke je spodaj na voljo fotogalerija.


Hvala vsem, ki ste preživeli ta vikend z nami. Upamo, da se kmalu spet srečamo!

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.