Pichon: novi krmilni sistem iControl

Upravljanje Pichonovih cistern za gnojevko je enostavno. Zahvaljujoč novemu krmilnemu sistemu iControl 7S na cisternah za gnojevko serije SV, ki izboljšuje produktivnost z avtomatizacijo funkcij napolnitve, transporta in raztrosa gnoja.

Pichonove cisterne za gnojevko so opremljene s sistemom iControl, ki je na voljo s krmilno pačko (joystick) ali kombiniranjem palčke z zaslonom na dotik. Njegova intuitivna in ergonomska oblika je bila oblikovana tako, da olajša vaše vsakodnevne operacije (polnjenje, transport in raztros gnoja). V celoti so ga razvili Pichonovi inženirji, nadzorujejo pa vse parametre, da zagotovijo zanesljivo uporabo in vzdrževanje.

Najnovejši sistem iControl 7S ima 7” zaslon in krmilno palčko. Uporabniku prijazen krmilnik omogoča nadzor nad trosilnikom tekoče gnojevke. Produktivnost z avtomatizacijo ciklov polnjenja, transporta in raztrosa se poveča. S krmilnikom lahko spremljate vse informacije o svojih operacijah v realnem času in jih varno zbirate za upravljanje vaših zapisov o trosenju.

Kombinacija s krmilno palčko vam omogoča dostop do glavnih funkcij delovanja. Parametri vašega terminala so določeni v skladu s specifikacijami vaše naprave. Preprosto lahko preklopite v ročni način za katero koli posebno operacijo in imate popoln nadzor nad svojim strojem.

Krmilna palčka je večfunkcijska. Z njo lahko poenostavite krmiljenje cisterne, delate udobnejše in prihranite čas, zahvaljujoč funkcijam avtomatskega načina polnjenja, transporta in raztrosa. Krmilna palčka iCS lahko izvaja več funkcij, od odpiranja ventilov do zagona turbo polnila in pozicioniranja naprav v delovnem načinu.

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.