Čeplje 12b, 3305 Vransko, Slovenija

  • sl
  • en

Francosko podjetje Pichon je član danske skupine Samson Agro. Specializirano je za proizvodnjo široke palete cistern za gnojevko, trosilcev gnoja in mešal. Osnovna filozofija  podjetja je ponuditi kmetu celovito rešitev z robustnimi in visoko kvalitetnimi izdelki. Z izdelki želijo močno in dolgotrajno kmetijsko pridelavo z uporabo organskih gnojil v skladu zakonsko predpisanimi in naravi prijaznimi postopki. Podjetje Pichon je pri izdelavi, prodaji in servisu zavezano določeni  vrednotam in te so. Usmerjenost v kupca, kjer z njihovih zahtev izdelajo in poiščejo optimalno rešitev, ki traja dolgo. Vsi izdelki so robustni in visoko kakovostni in omogočajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Cisterne za gnojevko so na voljo od 3000L pa vse do 30000l kapacitet v različnih izvedbah. S svojo unikatno izvedbo TCI (integrated chasis tanker) cistern, kjer je sod privarjen na podvozje in s tem ponuja najnižje težišče na trgu. Svojo ponudbo cisteren ponujajo v eno, dve in triosnih izvedbah s širokim naborom opreme kjer vsak uporabnik najde kar išče.

ENOOSNE CISTERNE 

DVOOSNE CISTERNE

TRIOSNE CISTERNE

Trosilniki organskih gnojil prostornine od 8 do 24 kubičnih metrov. Popolnoma pocinkani, kvalitetni materiali in predanost popolnosti zagotavljajo dolgo življenjsko dobo trosilnika. Zaradi svoje zasnove Pichon trosilniki uporabnikom omogočajo trošenje redkejših in gostejših produktov s samo enim strojem. Med naborom enajstih trosilnikov v eno in dvoosni izvedbi, ki zadovoljujejo potrebe tako kmetovalcev na strmih terenih kot tudi izvajalcev strojnih storitev, ki potrebujejo visoko zmogljiv stroj.

Muck Master M850 / M1050 / M1250

Muck Master M945 / M1045

Muck Master M1350 / M1450

Muck Master M1655 / M1855

Muck Master M2070 / M2470

Dodatna oprema za trosilnike Muck Master

Mešala in črpalke za gnojevko, izdelane iz visoko kvalitetnih materialov, odpornih proti obrabi v popolnoma cinkanih izvedbah. Mešala z dolžinami od 4,5m do 10,5m s različnimi izvedbami vijakov, ki poskrbijo za kvalitetno mešanje gnojevke. S ponudbo črpalk za gnojevko, gnanih preko traktorskega kardana, omogočajo kvalitetno opravljeno delo v globejših jamah.

B-Mix 45 (4.5m)

B-Mix 50 (5m)

B-Mix 65 (6.5m)

B-Mix 80 (8m)

B-Mix 105 (10.5m)

Črpalke za prečrpavanje gnojevke