Stollove rešitve za izbrane traktorje

Nemško podjetje Stoll veliko pozornosti posveča prilagodljivosti svojih nakladalcev različnim tipom traktorjev. V ta namen že nudi spletni konfigurator, ki vam pomaga pri izbiri ustreznega traktorskega nakladalca, hkrati pa tudi sam ponuja sestavljene rešitve, da lažje izberete njihov nakladalec na vaš domači traktor. 

V spodnji galeriji vam predstavljamo Stollove predstavljene rešitve za kompatibilnost izbranih modelov traktorjev na Stollove nakladalce. Kot najnovejšo pridobitev pa so pred kratkim predstavili tudi končno rešitev za naslednje modele traktorjev: Kubota M 5071_5091_5101 Narrow z naslednjimi specifikacijami:

  • s kabino,
  • z varovalnim lokom,
  • s tovarniško nameščeno čelno hidravliko ali Folger čelno hidravliko ter prav tako za traktorje brez čelne hidravlike
  • z Load Sensing hidravličnim sistemom – Open center hidravlični sistem v fazi razvoja.

Navedeni trije modeli traktorjev Kubota bodo kompatibilni z modelom nakladalca Solid 35-18.1 P, k čemur bo mogoče dodati še naslednje: Hydro-Fix, 3. servis olja, amortizer in barvo Kubote. S takšno rešitvijo združujejo nosilec s kabino in varovalnim lokom, medtem ko lahko zložite zaščito, tudi z nameščenim nosilcem nakladalca.

Model Kubote 2602 KDG je možno kombinirati s Stollovo serijo za kompaktne traktorje, in sicer nakladalcem Compact 550. Poleg tega modela so v Stollu predstavili tudi druge kombinacije oz. rešitve, ki jih lahko preverite v spodnji galeriji.

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.