Stollove rešitve za izbrane traktorje

Nemško podjetje Stoll veliko pozornosti posveča prilagodljivosti svojih nakladalcev različnim tipom traktorjev. V ta namen že nudi spletni konfigurator, ki vam pomaga pri izbiri ustreznega traktorskega nakladalca, hkrati pa tudi sam ponuja sestavljene rešitve, da lažje izberete njihov nakladalec na vaš domači traktor. 

V spodnji galeriji vam predstavljamo Stollove predstavljene rešitve za kompatibilnost izbranih modelov traktorjev na Stollove nakladalce. Kot najnovejšo pridobitev pa so pred kratkim predstavili tudi končno rešitev za naslednje modele traktorjev: Kubota M 5071_5091_5101 Narrow z naslednjimi specifikacijami:

  • s kabino,
  • z varovalnim lokom,
  • s tovarniško nameščeno čelno hidravliko ali Folger čelno hidravliko ter prav tako za traktorje brez čelne hidravlike
  • z Load Sensing hidravličnim sistemom – Open center hidravlični sistem v fazi razvoja.

Navedeni trije modeli traktorjev Kubota bodo kompatibilni z modelom nakladalca Solid 35-18.1 P, k čemur bo mogoče dodati še naslednje: Hydro-Fix, 3. servis olja, amortizer in barvo Kubote. S takšno rešitvijo združujejo nosilec s kabino in varovalnim lokom, medtem ko lahko zložite zaščito, tudi z nameščenim nosilcem nakladalca.

Model Kubote 2602 KDG je možno kombinirati s Stollovo serijo za kompaktne traktorje, in sicer nakladalcem Compact 550. Poleg tega modela so v Stollu predstavili tudi druge kombinacije oz. rešitve, ki jih lahko preverite v spodnji galeriji.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.