Testiraj krmilno-mešalno prikolico Kongskilde

V podjetju Profi kmet vam nudimo edinstveno možnost, da na test zapeljete krmilno-mešalno prikolico JF Stoll – Kongskilde – CNH tipa VM8-1S (8m3).

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite pri enem izmed naših komercialistov na telefonskih številkah:

Poglejte si izbrano prikolico v video predstavitvi, nato pa še na domačem terenu preizkusite in se prepričajte, da je vredna nakupa.

 

 

Krmilno mešalne prikolice z enim stožcem na polžasti pogon so najprimernejše za pripravo krme za črede v velikosti od 35 do 100 glav goveda. Volumen 1-stožčastih krmilnih mešalnih prikolic sega od 6,5 do 14 kubičnih metrov in pripravlja homogeno mešanico sena in dodatkov, ter tako zagotavlja enakovredno in stalno kvaliteto krme za vse živali in skozi celoten proces reje. Krmilno mešalne prikolice so lahko opremljene s tekočimi trakovi za eno ali dvostranski izmet krme ter sistemom za odvzem silaže. Razvite so v skladu z najnovejšimi standardi in kot odgovor na današnje in prihodnje potrebe govedorejcev, kot jih izražajo v komunikaciji z dobavitelji kmetijske mehanizacije. Še več pa si lahko o prikolicah preberete na naslednji povezavi in predstavitvenem katalogu posameznih modelov: https://www.profi-kmet.si/prodajni-program/kongskilde/krmilni-mesalne-prikolice/.

Stestirajte krmilno-mešalno prikolico sedaj! 

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.