Vse kar morate vedeti o gozdarskih prikolicah in dvigalih BMF na enem mestu

Gozdarske prikolice in dvigala BMF, ki jih proizvaja podjetje BMF (OÜ Lisako), so zasnovana za izpolnjevanje potreb kmetov, amaterskih gozdarjev in profesionalnih gozdarskih podjetij. Oprema BMF slovi po svojem stilskem videzu, robustni konstrukciji, funkcionalnosti ter uporabi visokokakovostnih materialov, kot sta Hardox® in Strenx® jeklo, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Slika 1: Prijemalo za biomaso

Razpoložljivi modeli prikolic in dvigal BMF

BMF ponuja širok nabor gozdarskih prikolic in dvigal, ki omogočajo uporabnikom izbiro prave opreme za njihove specifične potrebe. Prikolice so na voljo z nosilnostmi od 6 do 18 ton, kar omogoča prilagodljivost za različne obsege dela, od manjših gozdarskih projektov do obsežnih profesionalnih operacij. Glede na model, prikolice lahko vključujejo različne dodatke, kot so pogonski (Black Bruin ali Robson) in krmilni sistemi (Autec Wireless, xCrane, idr.), različne velikosti pnevmatik, več opcij zavor in luči za izboljšano funkcionalnost in varnost.

Dvigala BMF so na voljo z različnimi maksimalnimi dosegi, od 4,3 do 10 metrov, in ponujajo različice za povečane zmogljivosti (HD+), kar uporabnikom omogoča natančno prilagajanje opreme zahtevam njihovih delovnih procesov. Skrite hidravlične cevi in robustna konstrukcija obračalnega mehanizma zagotavljajo dolgotrajno zanesljivost in varnost pri delu.

Slika 2: Prekucni keson BMF

Prodajne uspešnice: Gozdarska prikolica BMF 10T2 z dvigalom 720 ali 750

Med širokim naborom izdelkov BMF izstopata gozdarska prikolica BMF 10T2 in dvigala BMF 720 ter BMF 750, ki so prave prodajne uspešnice zaradi svoje moči in zanesljivosti.

  • Prikolica BMF 10T2: Prikolica z dvocevnim podvozjem in nosilnostjo 10 ton ima skupno dolžino 6510 mm ter dolžino nakladalnega prostora 3975 mm.
  • Dvigalo BMF 720: Z maksimalnim dosegom 7,2 m in dvižnim momentom 60 kNm bruto, lahko dvigne 1100 kg na 4 metre in 580 kg na maksimalni doseg.
  • Dvigalo BMF 750: Presega zmogljivosti modela 720 z maksimalnim dosegom 7,5 metra in močnejšim dvižnim momentom 76 kNm bruto (86 kNm za različico HP), omogoča dvig 1300 kg (1500 kg za HP različico) na 4 metre in 750 kg (830 kg za HP različico) na maksimalni doseg. Delovni tlak pri modelu 750 je 200 bar, pri različici HP pa 225 bar.
Slika 3: Gozdarska prikolica BMF 10T2 z dvigalom 750

Dodatki in priključki

Poleg osnovnih modelov BMF ponuja obsežen spekter dodatkov in priključkov, kot so prijemala za biomaso, adapterji za bale, rampirne deske, različni krmilni sistemi za izboljšano natančnost, in različne velikosti pnevmatik za prilagajanje prikolic različnim terenom.

Slika 4: Rampirna deska BMF

Kje so na voljo?
Gozdarske prikolice in dvigala BMF so na voljo pri Profi kmet d.o.o., kjer lahko najdete širok asortiman BMF izdelkov skupaj s strokovnim svetovanjem.

Izbiro gozdarske opreme BMF odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti, robustnost in zanesljivost, ki zadovolji in preseže potrebe sodobnega kmeta ali gozdarja.

Več o gozdarskih prikolicah najdete tukaj.

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.