Zadovoljni uporabniki BMF #GozdarskaMehanizacija

Estonsko podjetje BMF je začelo izdelovati gozdarsko mehanizacijo leta 2001. Zadostujejo potrebam tako občasnih kmetovalcev in gozdarjev, kot tudi gozdarskih profesionalcev. Izbirate lahko med 11 gozdarskimi prikolicami in 7 gozdarskimi dvigali. Vsaka stranka lahko sestavi svojo kombinacijo, ki zadosti njenim potrebam in željam. Naša stranka Miha Mravlje se je odločil za gozdarsko prikolico 10T2 in gozdarsko dvigalo BMF 720.

“S strojem sem zelo zadovoljen, saj ima prednosti, da je zelo robustno narejen in so mu drugi takšni stroji težko kos. Prikolica in dvigalo sta lahka za zagon, dobro narejena – povem iz prve roke,” je po raznovrstni uporabi na domačem terenu povedal Miha. “Uporabljam jo za raznorazna dela – od prevoza hlodov, razrezanega lesa, premikanja težkih stvari iz enega konca na drugega, dvigovanje lesa za ostrešje (trami, letve itd.).”

Uporaba stroja BMF v praksi

 

Njegova prikolica, dolga dobrih 6 mestov (skupaj z dvigalom pa 7,2 metra), je sestavljena iz dveh gred, skupaj pa zmore kar do 10 ton koristne obremenitve. To je gozdarski stroj za zahtevnega uporabnika. Priključeno gozdarsko dvigalo ima doseg 7,2 metra, opremljen je s širokokotnim spojem in teleskopom. Zasnovan je bil za pol- in profesionalno rabo v gozdarstvu. Oba stroja sta dobavljiva s široko ponudbo dodatkov.

Od kod drugod, če ne iz Estonije, bi v Profi kmet uvažali kakovostno gozdarsko mehanizacijo za zahtevne potrebe naših gozdarjev. V Estoniji namreč polovico države pokriva gozd, bogati jo dolgoletna tradicijo lokalnih gozdarskih služb, kar omogoča dobro okolje za razvoj in proizvodnjo inovativnih in visoko kakovostnih gozdarskih prikolic in dvigal.

Oglejte si ponudbo gozdarskih prikolic in dvigal estonske znamke BMF na naši spletni strani, za dodatne informacije in ponudbo pa smo vam z veseljem na voljo na spodnjih kontaktih.

 info@profi-kmet.si
 +386 (0)31 240 577

+386 (0)40 68 48 68

+386 (0)40 60 28 28

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.