Zlata akcija pri Stollu

Nemški Stoll je za svoje kupce v mesecu juliju pripravil privlačno akcijo. Prvim 1000 kupcem linij čelnega nakladalca ProfiLine in Solid bodo podarili 1 gram zlata! Akcija traja le do 31. julija, tako da hitro ujemite Stollov kupček zlata.

ProfiLine linija

Stollovi razvojni inženirji so s kombinacijo preverjenih tehnik in popolnoma novimi tehničnimi rešitvami izdelali občudovanja vreden nakladalec linije ProfiLine. Hitro boste začeli ceniti prednosti mehanskega izravnavanja z Z-kinematik, dodatne funkcije zajemanja in hitrega spuščanja za mnoga dela z vašim traktorjem. Za pozicioniranje hidravličnih cevi je STOLL prejel najboljše ocene. Vsak centimeter na nakladalniku zagotavlja največjo stopnjo zaupanja. Namenjen je za vse tipe traktorjev, rešitve modelov z novimi traktorji pa vseskozi dodajajo v ponudbo.

Novi STOLL čelni nakladalci ROBUST FZ/FS združujejo prednosti, kot so moč, togost, kapaciteta dviga in moderen dizajn v novem inovavitvem nakladalnem konceptu. Ti nakladalniki vsebujejo funkcionalne in tehnično inteligentne rešitve, ki vam bodo dale zadovoljstvo pri vaši dnevni uporabi v smislu visokih kapacitet in udobnega upravljanja.

Solid linija

Novi Solid je odlična kombinacija okusnega oblikovanja in najvišjih tehničnih zahtev. Zakrivljena zasnova se odlično prilega linijam vašega traktorja. Ne gre pa samo za lepo zasnovo, ki vas bo prepričala, temveč tudi očitno razumevanje Stolla za potrebe kmetov. Solid še enkrat zasije s svojim preizkušenim retrakcijskim sistemom. Njegova vitkost in razpoložljivost v posebnih barvah so dodatni poudarki, poleg mnogih drugih.

 

Profi kmetov mesečnik

Prijavite se na mesečne novice s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije.

Niste našli, kar ste iskali?

Pokličite nas na telefonsko številko 040 60 28 28 ali 040 68 48 68 in skupaj bomo našli rešitev za vas.